lauantai 23. maaliskuuta 2013

Onni siellä, toinen täällä

Päätin kolmesta viimeisestä Valion Onni -puurosta tehdä yhteisen postauksen, koska maistelu kulkee samaa rataa joka kerta.. Avataan, lämmitetään, äiti maistaa, minimies maistaa ja arvostellaan makua ja koostumusta ja kerrotaan minimiehen reaktio. Joten..



Seuraavaksi testasimme vadelma-kaurapuuroa. Koostumus oli samanlainen kuin vadelma-mustikkapuurossa ja tällä kertaa vadelma maistui selkeästi. Mielestäni puuro oli hyvän makuinen ja minimiehellekin se maistui.

Neljäntenä oli vuorossa viljaisa puolukkapuuro, jonka mausta minulle tuli mieleen vispipuuro. Maistuvaa. Koostumus toki oli samanlainen kuin edellisessäkin. Myös tämä meni läpi testihenkilölle.

Viimeisenä maistelimme kahdeksan kuukauden iästä eteenpäin sopivaa omenakaurapuuroa. Tässä oli ehkä hieman puuroisampi maku, eli omena jäi hieman taka-alalle. Koostumus oli myös jonkin verran paksumpi, kuin näissä aikaisimmissa makupuuroissa ja minimiehen mielestä puuro taisi olla liian liisterimäistä, koska suurin osa jäi syömättä.

Kaikenkaikkiaan varsinkin nämä marjoilla maustetut puurot olivat hyviä, ja tulee varmasti meilläkin käyttöön jatkossa. Lähinnä kuitenkin hätävarana ja matkalle mukaan otettuna, koska minimies syö yleensä tavallista puuroa soseella maustettuna.

Huom! Valion Onni sarjassa on tarjolla myös vellejä, makuina kaura, maissi, neljä viljaa, porkkana-peruna ja riisi. Me emme nyt niitä ottaneet maisteltavaksi, koska vellejä emme ole muutenkaan käyttäneet, eikä minimies edes suostu tuttipullosta juomaan.

Tässä Buzzador- kampanjassa oli mukava olla mukana ja luultavasti ilman tätä tuskin olisi ainakaan jokaista makua näistä Onni -puuroista tullut testattua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti